Sport - Jokipojat x, 4,30
Tästä lähden hakemaan tasuria ilman sen kummempia löpinöitä. Finaaleissa tasuri on aina normaalia varteenotettavampi vaihtoehto. Edellinen matsi toissapäivänä päättyi yhden maalin päähän tasapelistä, Sportin voittoon 2-3. Se onkin toistaiseksi ainoa voitto, minkä Sport on Jokipojista pystynyt ottamaan.
Kuinka todennäköistä on, että ottavat toisen heti perään? Siinäpä pulma, mutta sanoisin kuitenkin, että tasuri on tänään aika lähellä.

Mönchengladbach - Bochum 1, 1,80
Yleensä en näin pienikertoimisia pelaile, mutta menköön nyt perjantain kunniaksi. Telkkaripelikin vielä (UTV+).
Bochum on vielä ilman vierasvoittoa ja taitaa olla vielä tämän jälkeenkin, sillä Mönchengladbac on päässyt aika kovaan kevätvireeseen. Neljästä viime pelistä kolme voittoa ja maalejakin on syntynyt ihan kiitettävästi.
Joukkueet ovat peräkkäin ja tasapistein sarjataulukossa 16. ja 17. Huomenna Mönchengladbach on kolme pistettä edellä. Paljon maaleja luvassa.

...............................................................................................................................

On se hirvittävän vaikeata veikata kaksi peliä oikein. Mutta ei se mitään, jos edes toinen osuu. Ja vielä jos se toinen on hyväkertoiminen jääkiekkotasapeli, niin mikäs siinä.
No, tänään sattui käymään just niin. Sport ja Jokipojat tasasivat normaalipeliajalla ja risti tuli, että tärähti. Hyvä näin. Jatkoerässä Sport hoiti homman 4-3.
Se toinen matsi, eli Mönchengladbach - Bochum päättyi kakkoseen. Bochum otti ensimmäisen vierasvoittonsa 0-1. Sitähän minä en ounastellut. Onnea heille, mutta ei minulle - väärin veikattu.

(P: 40 / V: 43,15 / S: +3,15)