Slovakia - Valko-Venäjä 2, 4,35

Toistaiseksi ei kisoissa ole yllätyksiä tullut, mutta nyt voisi olla aika. Slovakia ei nimittäin ole kummoinen joukkue. Se nähtiin jo ensimmäisessä pelissä kun joukkue oli vaikeuksissa Unkaria vastaan. Voitti niukasti viime hetken maalilla, mutta yhtä hyvin Unkari olisi voinut voittaa tuon matsin. Slovakia on nykyään vain varjo siitä, mitä se oli kun se voitti maailmanmestaruuden muutama vuosi sitten. 

Valko-Venäjää luotsaa viime kaudella Jokereita valmentanut Glen Hanlon. Mies on saanut haalittua kisoihin hyvän joukkueen, jonka runko koostuu Venäjän KHL-liigan pelaajista höystettynä muutamalla NHL-pelaajalla.  Valko-Venäjä huokuu varmasti näyttämisen halua ja voi olla potentiaalinen yllättäjäehdokas näissä kisoissa.

Valko-Venäjä muuten havittelee vuoden 2014 kisoja pidettäväkseen. Sekin varmasti omalta osaltaan lisää joukkueen näyttöhaluja. Eiköhan Valko-Venäjä siihen mennessä haluaisi varmistaa paikkansa A-sarjassa - pysyvästi.

................................................................................................................

Hyvä peli oli. Valko-Venäjä johti peliä ensimmäisestä erästä lähtien 1-0. Paikkoja oli tehdä enemmänkin, mutta kun ei. No Slovakia tuli sitten kolmisen minuuttia ennen loppua tasoihin ja se oli sitten siinä. Ohi meni meikäläisen pitkäveto.

( P:69 / V:75,95 / S:+6,95 )