Mestareiden liigasta kyllä pitäisi pysyä kaukana. Noin niin kuin vedonlyöntimielessä. Oikeiden merkkien löytyminen on välillä osoittautunut jokseenkin mahdottomaksi. Etenkin jos ei halua niitä ihan pienimpiä kertoimia pelailla. Ja sehän on hyvin olennainen osa meikäläisen pelistrategiaa.
Niinpä tuota johtoajatusta seuraten löysin taas pari aika lupaavaa mahdollista ylikerrointa näistäkin matseista.

Kokeillaanpa tänään vaikkapa tätä:

Arsenal - Roma 2, 4,15
Viime hetken tiedot Lontoosta kertovat Arsenal kärsii mittavista poissaoloista. Lisäksi viimeaikojen tilastot ovat aika masentavia Arsenalin arvoiselle joukkueelle: Neljä viimeistä liigamatsia on päättynyt taspeliin. Kolme niistä 0-0:aan ja yksi 1-1. Tässä pelissä ei nyt tasuri auta. Voitto pitäisi saada, mutta jos joukkueen saamattomuus on tuota luokkaa ei paljon uskalla luvata.
Roma sen sijaan on ollut kovassa vedossa Italian liigassa. Viimeisestä Kuudestatoista pelistä se on hävinnyt vain kaksi. Maaleittakin se on jäänyt noissa peleissä vain kerran.
Lisämotivaatiota Romalle tuo varmasti vielä tieto siitä, että Mestareiden Liigan finaali pelataan tänä vuonna Roomassa. Eivätköhän Roman pelaajat haluaisi olla silloin siellä. Ja nimenomaan kentällä.
Ja sitten on vielä tämä Francesco Totti. Mies on maalannut Champion Liigassa englantilaisia vastaan tähän mennessä kymmenen kertaa. Tuleeko tänään yhdestoista?

Ei tänään enempää. ManuAkin tekisi kyllä mieli pelata. Sen verran hyvä on senkin kerroin. Mutta olkoon nyt tällä kertaa. Vastassa on kuitenkin Italian liigaa suvereenisti johtava Inter, joka ei toistaiseksi ole hävinnyt Serie A:ssa kotonaan vielä kertaakaan. Sitä paitsi Zlatan...