Sunnuntai, laiska päivä. Pitkävetolista tarjoaa kuitenkin hieman ajankulua. Eilen pelasin viittä peliä, niin että eiköhän tälle päivälle riitä kaksi peliä. ettei tule ahnehdittua.
Molemmat tulee telkkarista. Tosin vain toinen meidän telkkarista.


Newcastle - Everton 1, 2,85
Newcastle alkaa vihdoin viimen saamaan pelaajiaan pois sairastuvalta. Yksi olennainen syy joukkueen tähän astiseen huonoon ja rikkonaiseen kauteen on varmasti tuo jatkuva loukkaantumisten suma. Nyt alkaa siis näyttää valoisammalta ja sen myötä on lupa myös odottaa parannusta tuleviin peleihin.
Merkittävistä poissaoloista jäljellä on oikeastaan enää valmentaja Joe Kinnear, joka toipuu sairaalassa sydänkohtauksesta. Tosin hänenkin kerrotaan kotiutuvan tämän päivän aikana. Tuskin on kuitenkaan kentän reunalla vielä tänään. Lääkärisetä ei varmastikaan sitä hyvällä katsoisi.
Everton on ollut hyvässä juoksussa jo pitkään. Menestystä on tullut sekä liigasta, että FA-cupista. Nyt on kuitenkin joukkueelle ilmaantunut ongelmia. Tärkeitä miehiä on poissa loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Everton lähtenee varamiehisellä joukkueella puolustamaan ainakin yhtä pistettä. Jos vain kotjoukkue pääsee pyörittämään peliä, niin tilanteita kyllä syntyy. Evertonin alakerta ei tänään ole varmastikaan parhaimmillaan. Kokoonpanot kannattaa kuitenkin ehkä vielä tarkistaa vielä ottelun alla.
Minä pelaan tähän ykköstä.

Deportivo La Coruna - Valencia 1, 2,20
Deportivon puolustus on kova. Se on koko liigassa päästänyt vähiten maaleja kotiotteluissa. Yhdeksän maalia yhdessätoista pelissä. Jos David Villa pysyy kurissa, ei Deportivolla pitäisi olla tänäänkään isompaa hätää. Deportivo on pelannut muutenkin hyvin kotonaan.
Tammikuussa Deportivolla oli kolmen ottelun tappioputki. Tuota ei kuitenkaan kannata tuijottaa liian kriittisesti. Silloin olivat nimittäin vastassa La Ligan kolme kärkijoukkuetta peräkkäin: Barcelona, Real Madrid ja Sevilla. Näiden jälkeen olleet seuraavat kolme peliä ovatkin menneet sitten tappioitta.
Valencia on pelannut hyvin ailahtelevasti, eikä sen otteista oikein saa aina selvää kuvaa. Hyvän alkukauden jälkeen meno on ollut melkoista tilkkutäkkiä. Joskus kulkee ja toisinaan sitten taas ei. Valencian Vierastilasto verrattuna Deportivon kotivastaavaan kertoo mielestäni aika selvästi, että ainakaan Valencian voittoon ei kannata satsata.

 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Päivitystä seuraavana päivänä

Ei osunut ei. Molemmat pelit päättyivät ristiin. Eli eivät olleet kiinni kuin yhdestä maalista. Muutenkin koko viikonloppu oli aika ristivoittoinen. Seitsemästä pelaamastani pelistä viisi päättyi ristiin. Kaksi niistä sain kiinnikin. Silti tämä viikonloppu jäi niukasti miinukselle, 0,75 yksikköä.

Ne kaksi ei ristiä olivat muuten molemmat lätkämatseja, joihin ei olisi taas pitänyt kajota ollenkaan. Mutta kajosinpa kuitenkin. Turha se on enää itkeä. Ehkä huomenna olen taas viisaampi, kun jääkiekkoa on tas tarjolla ja jätän ne suosiolla pelaamatta. Sama koskee Mestareiden liigaa, joka on myös aika lottoa.

Tai oikeastaan jos yrittäisi joka matsiin tasuria tai korkeampaa voittokerrointa niin ....