Pidättäydyn tämän päivän peleissä vain yhteen peliin. Tällä hetkellä ei nimittäin ole aikaa pidempiin pohdintoihin päivän peleistä. Kiireet painavat päälle.
Pikaisesti pelilistaa silmäiltyäni ei Englannin peleistä erottunut yhtäkään erityisen pelattavaa. Veikkaus on viime aikoina ollut Englannin kerrointen suhteen aika varovaisella linjalla. Niinpä onkin aika järkevää jättää lottoamatta noita kohteita. Viime viikonloppuna sorruin siihen virheeseen ja tulos olikin sen mukainen - katastrofaalinen.

Saksan peleistä telkkarista tulee varmasti hyvä matsi Dortmund - HSV, johon kyllä ounastelen ykköstä, mutta kuten sanottua nyt en ehdi asiaa tarkemmin kääntelemään, joten jääköön pelaamatta.
Sitä paitsi peli tulee samaan aikaan kun lätkämatsi Suomi - Norja kakkoselta.
Norjan kerroin olisi muuten 14,10. Pitäiskö...

Ehkä ei sittenkään, mutta tällä mennään tänään:

Bayern Munchen - Schalke 04 2, 5,45
Joo, kyllähän tähän kakkoseen pieni riski sisältyy, mutta mielestäni se on kertoimen arvoinen.
Bayern Munchen putosi Mestareiden Liigasta ja voi nyt keskittyä pelkästään oman maansa mitalijahtiin. Siihen heillä on vielä mahdollisuudet.
Ennakkosuosikkina Bayern tähänkin matsiin lähtee. Mutta jos ottelu pelattaisiin Schalken kotikentällä olisi Schalke todennäköisesti lievä suosikki kertoimien valossa. Tällä logiikalla nyt annettu kakkoskerroin 5,45 on mielestäni aika yläkanttiin vedetty. Kansainvälisillä markkinoillakin se on ylempää keskikastia.
Schalkellakin on vielä sanansa sanottavana mitalitaistelussa. Realistisesti ajatellen mitali on vielä mahdollinen, mutta vaatii jonkinlaista voittoputkea. Alku näyttäisi ainakin hyvältä. Nimittäin kolmen viimeisen ottelun saldo on kolme voittoa maalierolla 8-0.
Bayern Munchenin ajoittainen kömmähtely jopa kotikentällään ja Schalken nouseva kevätkunto sille tasolle, missä heidän olisi pitänyt olla kauden alusta asti ovat hyviä perusteita tähän kakkoshakuun.

.................................................................................................................

Nyt voisi vähän jossitella. Viime viikonloppuna meni kaikki pieleen ja heittäydyin sen seurauksena ehkä vähän varovaiseksi englannin Valioliiga-kohteiden suhteen. No, tänään ne olisivat osuneet kutakuinkin kaikki, mutta kun en pelannut niitä, niin ei voi kuin jossitella, voivotella ja vähän kiroillakin.

Saksan peleistäkin se Dortmundkin voitti sen pelin, minkä melkein pelasin, mutta en sitten kuitenkaan.

Turha jäädä murehtimaan, nimittäin se peli mitä ihan oikeasti pelasin osui myös. Eikä se ollutkaan mikään ihan turha osuma, vaan Schalke voitti Bayern Munchenin kertoimella 5,45. Sitä voi vähän tuuletellakin. Saldokin taas vähän kaunistui.

( P:68 / V:75,95 / S:+7,95 )