Eli ei taas olisi aiemmin pitänyt luvata, etten enää kajoaisi jääkiekkoveikkauksiin. No, enhän minä sellaista oikeastaan ole luvannutkaan. Kunhan ajattelin asiaa, että pitäisikö olla tästedes veikkaamatta lätkäpelejä. Niissä kun ne tietyt lainalaisuudet eivät aina toimi ihan niin kuin jalkapallossa. Ei ainakaan NHL:ssä.
Tähän on jokatapauksessa tultu: Tänään tulee tellusta Ruotsi - Suomi maaottelu suorana Stokiksesta. Eihän sellaista voi olla veikkaamatta.

Ruotsi - Suomi 1, 1,85
Kysymyksessä on Ruotsin turnauksen viimeinen ottelu, jossa samalla ratkaistaan turnauksen voitto. Kotijoukkueena Ruotsi on selvässä etulyöntiasemassa loppuunmyydyllä(?) Globenin areenalla.
Suomi romahti eilen totaalisesti 4 - 0 johtoasemasta Venäjää vastaan. Venäjä tuli kolmannessa erässä tasoihin ja lopulta voitti ottelun voittomaalikilpailussa. Tuon loppuromahduksen perusteella ei paljon uskalla luvata Suomelle tänäänkään. Kummallista muuten, että Suomen valmentaja Jukka Jalonen oli eilisen matsin jälkeen hyvällä tuulella ja tyytyväinen joukkueen esitykseen. Samoin olivat kuulemma pelaajat. Outoa?
On aina ikävä pelata Suomea vastaan, mutta realisti pitää olla. Heja Sverige, mutta vain tänään!

Osasuna - Valencia 1, 2,60
Illalla tulee UTV:ltä Espanjan futista Osasuna - Valencia. Mieleni minun tekevi pelata Osasunan voittoa. Valencia kun on ollut pitkään alamaissa. Voittaneetkin viimeksi vierasmatsin marraskuun alkupuolella. Osasunalla on enemmän panosta ottelussa. Putoaminen uhkaa.
Kunhan vaan saavat David Villan kuriin, niin kotivoitto on Osasunan

Ps. Tiistaina jatkuu taas sm-liiga. Näyttäisi olevan aika hyvä kakkosrivi tarjolla, mutta katsotaan nyt vielä.

.................................................................................................................

No niin. Elämme aikaa 18.59 ja Ruotsi on juuri nuijinut Suomen jään rakoon 4  - 0. Eikä tarvinne selitellä. Ja miksi selitellä, kun meikäläisen veto natsasi. Hyvä Ruotsi! Mutta kuten aiemmin jo sanoin: Vain tämän kerran.

Illalla sitten vielä tuo Espanjan futismatsi.

.....................................................................................................................

Kello on 23.52. Loppuvihellys Osasunassa. Kotijoukkue voitti 1-0 ja hyvä näin. Ihan niin kuin pitikin.