Täytyy kyllä myöntää ja tunnustaa, että nyt meni pupu pöksyyn näiden jääkiekkovetojen kanssa. Olen pitkään sauhunnut siitä, että Blues väsyy ja Kärpät menee jatkoon miten haluaa. Mutta ei se nyt ihan niin olekaan. Blues nimittäin näytti viimeksi, että se saattaa ollakin se, joka jatkoon menee. Niinpä jätänkin tänään lätkävedot pelaamatta, kun Jypinkin kerroin on sen verta pieni, etten viitsi sitä pelata. Luulisin kuitenkin, että Kalpan pelit loppuvat tänään. Toivottavasti kuitenkin tappelevat tänään tosissaan. 

Mutta jalkapalloa meinaan tänään pelata yhden tv-ottelun verran.

Arminia Bielefeld - Schalke 2, 1,95

Arminia ei ole kummoinen joukkue, edes kotonaan. Tasapelejä sillä on kyllä paljon, mutta maalinteko on ollut vaikeaa. Schalke taas on tehnyt kyllä maaleja, mutta ailahtelevaisuus on ollut joukkueen tuho monessa matsissa. Moni peli on ollut hoidossa, mutta lopussa repsahtaminen on verottanut pisteitä.  Parin viikon tauon jälkeen uskon, että Schalke palaa kehiin entistä ehompana. Bielefeldille taas en paljoa nykyistä enempää uskalla luvata.   

...............................................................................................................................

2-0 Schalkelle. Huh huh!             

P: 56 / V: 62,75 / S: +6,75