Wolfsburg - Bayern Munchen 1, 2,50
Kotonaan tappioton Wolfsburg saa vastaansa liigan parhaan vierasjoukkueen. Huippupeli odotettavissa.
Kotisaldon lisäksi moni muukin asia puhuu tähän peliin Wolfsburgin puolesta.
Ensinnäkin se, että ensi keskiviikkona Baeyrn Munchen pelaa mestareiden liigaa Barcelonaa vastaan vieraissa. Tarkoittaa sitä, että BM:n ajatukset saattavat olla jo Kataloniassa. Näin ollen myös joitain tärkeitä pelaajia saatetaan lepuuttaa loukkaantumisriskin minimoimiseksi. Vaan onko Bayern Munchenillä edes varaa siihen.
Nimittäin Bayern Munchenin terveystilanne ei ole paras mahdollinen. Kärkimies Toni pelaa (jos pelaa) vajaakuntoisena. Kärkipari Miroslav Klose on varmuudella pois. Lisäksi myös keskikenttämies Bastian Schweinsteiger kuuluu olevan ainakin jonkun verran loukkaantunut ja pelaaminen on epävarmaa.
Lisäksi vielä viikon maaottelut rasittivat enemmän Bayern Munchenin miehistöä kuin Wolfsburgia.
Näillä perustein ykköstä peliin.

Sport - Ässät 2, 2,05
Sen mitä olen otteluraportteja lukenut ja teeveestä koosteita nähnyt on näissä peleissä tunne korkealla mutta hienoudet vähissä. Pelejä on kommentoitu jopa laiskavauhtisiksi, mutta silti Sportille kolmas erä on alkanut tuottaa ongelmia jaksamisessa.
Kummankaan puolella en tässä sarjassa ole, vaikka mielelläni antaisin Sportillekin mahdollisuuden kokeilla SM-liigan vauhtia. Sen verran pitkäjänteistä työtä siellä ovat kuitenkin tehneet.
Toisaalta kyllä Ässätkin kuuluvat liigaan. Että ota siitä nyt sitten selvää kummalle sen voiton soisi.
Edellinen peli näytti aika vahvasti, että vaaka alkaa kallistua Ässien suuntaan. Sportillakin oli hetkensä, mutta maalinteko ontuu pahasti. Tilanteita oli, mutta rutiini ei riittänyt. Pääliigassa pelanneen joukkueen rutiini siihen riitti ja se siivittikin Ässät komeaan 5-0 voittoon. Eiköhän se rutiini riitä tänäänkin.
Sori vaan Sport!

Ei tänään enempää, vaikka tänä viikonloppuna olisi tarjolla loistavia kohteita paljonkin. Ylikertoimia ynnä muita. Pikku vinkkinä voisin vaikka heittää pelaamisen niitä joukkueita vastaan, joilla on ensi tiistaina  ja keskiviikkona Mestareiden liigan pelejä. ManU, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Barcelona, Villareal, Bayern Munchen ja Porto.
Hyviä kertoimia. Sinkkuja pelatessa voitolle pääsemiseen saattaa riittää jo pelkästään se, että edes yksi osuu. Järki pitää olla mukana kuitenkin.

...............................................................................................................................

Wolfsburg nöyryytti Bayern Muncheniä 5-1. Se meni oikein.

Toinen peli Sport - Ässät meni jatkoajalle 1-1 tilanteessa.  Sportti voitti jatkoajalla. Siinä meni meikäläisen arviot pieleen. Mutta päivän pelit kuitenkin plussalle.

P: 58 / V: 65,25 / S: +7,25