Köln - Bielefeld 2, 4,15
Köln pudotti viime viikonloppuna kunnon pommin voittamalla Bayern Munchenin 1-2, vieläpä vieraissa. Osaltaan saattoi olla tekemistä silläkin, että Muncheniläisillä taisivat olla jo ajatukset keskiviikon Mestareiden liiga-pelissä, jonka voittivat 5-0. Mutta ei se kyllä siltikään vähennä yhtään Kölnin saavutusta.
Tarina muuten kertoo vielä, että Muncheniltä olisi hylätty tuossa matsissa yksi selvä maali paitsiona. Näin ollen todellinen merkki tuossa matsissa olisi ollut risti.
No joo, spekulaatiota, mutta pitäähän sitäkin näissä hommissa harrastaa.

Siitä huolimatta lähden tästä matsista hakemaan Bielefeldin voittoa. Sitä puoltaa mm. ylisuuri kerroin, joka on jopa kansainvälisillä vedonlyöntimarkkinoillakin huippuluokkaa. Se on harvinaista kun puhutaan Veikkauksen kertoimista.
Toinen varteen otettava peruste on Bielefeldin yllätysvalmius. Se on muutaman kerran tällä kaudella yltänyt hyviin tuloksiin "itseään parempia" joukkueita vastaan. Pari hyvää voittoa ja useita tasapelejä. vierassaldo voittojen osalta ei ole mairitteleva, mutta Kölnin kustannuksella siihen olisi mahdollista saada kohennusta.

Kölnin voitto Bayern Munchenista oli hieno juttu. Usein käy kuitenkin niin, että tuollaisen voiton jälkeen joukkue saattaa joskus jopa romahtaa täysin ennalta ajateltuna helppoakin vastusta vastaan. Tai sitten se pelaa tasan. Tällä kertaa uskon tuohon edelliseen.