1-1 Päättyi eilinen matsi, vaikka kakkosta veikkailin. Ei se välttämättä kaukana ollut kakkonenkaan, mutta riittävän kaukana kuitenkin.
Tänäänkin Saksassa pysytään. Tarkoitus oli pelata tänään enemmänkin, mutta ajanpuutteen vuoksi panostan vain tähän yhteen tv-peliin. Eli tähän:

Dortmund - Hoffenheim 2, 2,75
Kauden kohujoukkue Hoffenheim on osoittanut, että kohulle on ollut aihetta. TV-peleissä se on osoittanut loistavia otteita ja matsit ovat olleet järjestään viihdyttäviä. Maalarimestari Ibisevicin loukkaannuttua loppukaudeksi ounasteltiin, että siihen loppui Hoffenheimin juoksu, vaan eipä loppunutkaan. Tosin tasapelejä on alkanut ilmestyä viime aikoina alkukautta enemmän. Sarjasijoitus on kuitenkin edelleen komeasti kakkosena.
Dortmund ei ole vielä hävinnyt ensimmäistäkään kotiottelua. Varmaa on, että jossain vaiheessa se tulee. Sen sijaan tasapelejä joukkueella on paljon: Seitsemästä viimeisestä viisi on tasapelejä. Viime aikoina ei kylässäkään ole käynyt ihan kärkipään joukkueita, mutta nyt tulee.
Jos Hoffenheim pystyy yhtä hyvään peliin kuin viime viikonloppuna Stuttgartia vastaan (3-3), tämä voisi olla vierasvoiton paikka. Kuten sanottu: jossain vaiheessa se kotitappio Dortmundillekin tulee ja sen aika voisi olla vaikkapa tänään.
Kerroin ei kyllä ole ihan paras mahdollinen, mutta ei se haittaa kunhan se vain osuu.