Blues - Kärpät 2, 3,00

Pelit jatkuvat - miehet väsyvät. Näin käy ainakin Bluesille tässä ottelusarjassa. Edellisessä pelissä joukkue sortui ylettömään jäähyilyyn ja niistähän Kärpät sitten rankaisi. Joskus tuo yletön jäähyily on merkki joukkueen väsymyksestä. Nyt on tosin ollut yksi välipäivä peleistä, mutta riittääkö se raskaamman ottelusarjan pelanneelle Bluesille.

Olen jo aiemmin kirjoittanut, siitä kuinka Pelicans repsahti loppupeleissään totaalisesti Bluesille, kun se oli pelannut 17:ssa päivässä kymmenen peliä. Potku ei vaan enää riittänyt. Miehet olivat väsyneitä ja osa pelasi jopa loukkaantuneena. Kovassa tahdissa ja väsyneenä loukkaantumisriskikin kasvaa. Bluesille tämä matsi on nyt se kymmenes playoff-matsi. Päiviä on kulunut yksi enemmän kuin Pelsuilla, eli 18.

Kärpille tämä on yhdeksäs pleijaripeli. Lisäksi kärpät saivat vielä neljä vapaapäivää pudotettuaan Jokerit ensimmäisessä ottelusarjassa. Blues sai Pelicansin pudotettuaan vain yhden vapaapäivän. Sanoisin, että tähän tämäkin ottelusarja ratkeaa. Pelien edetessä vaaka kallistuu enemmän Kärppien suuntaan.

............................................................................................................................

Lähellä joo, mutta kun se ei riitä. Kärpät voitti kyllä, mutta voitti vasta jatkoajalla.   Siinä uskossa pysyn edelleen, että sarjan edetessä viisari kääntyy enemmän Kärppien suuntaan. Jos vain kertoimet suo, pelaan edelleen tässä parissa Kärppiä.

P: 55 / V: 60,80 / S: +5,80