Tänään on Veikkaus kertoimien suhteen aika varovainen. Hyviä pelejä on kyllä paljonkin, mutta pelattavaa oikeastaan aika vähän. Kannattaa miettiä tarkkaan mihin rahansa pistää.
Englannista löytyi oikeastaan vain yksi hyvä pelikohde.
Saksan kohde sisältää pienen riskin, mutta on se kuitenkin tv-peli, johon oli pakko hakea pientä lisäjännitystä.

Wolfsburg - Leverkusen x, 3,25
Minä uskon aina siihen, että kaikki putket päättyvät joskus. Tänään päättyy Wolfsburgin yhdeksän ottelun voittoputki kun liigan paras vierasjoukkue tulee kylään. Vielä tappioton kotisaldo tulee kyllä säilymään tämän päivän jälkeenkin.
Leverkusen ei tule tätä matsia häviämään. Se lähtee peliin suhteellisen terveellä miehistöllä ja saa kutakuinkin parhaan kokoonpanon kentälle. Leverkusen kuitenkin tietää Wolfsburgin vaarallisuuden kotikentällään ja lienee tässä pelissä tyytyväinen tasapeliinkin. Olisko 1-1 hyvä lopputulos?

Middlesbrough - Fulham 2, 2,85
Mitä ihmettä on tapahtunut Fulhamille. Se on alkanut voittaa otteluja tasapelien sijaan. Jopa vieraissa. Viimeisissä vierasmatseissa ovat kaatuneet Bolton ja Manchester City, molemmat 3-1. Ja kaatuipa vielä ManUkin Fulhamissa 2-0. Vaikea uskoa, että näin hyvässä vedossa oleva joukkue häviäisi nyt Middlesbroughille.
Boro voitti edellisessä pelissä Hullin. Se nyt ei kuitenkaan välttämättä merkkaa paljoa, sillä Hull on hyytynyt kauden edetessä jopa putoamisuhan alle loistavan alkukauden jälkeen. Mielestäni olisi jopa epätodennäköistä, että Boro voittaisi toisen ottelun putkeen, kun eivät ole siihen tähänkään asti tällä kaudella pystyneet.
Fulhamin kerroin on kyllä niin pieni, että oikein hävettää Veikkauksen puolesta. Lähes kaikkialla muualla nimittäin kakkoskerroin on yli kolmen. Veikalla vain 2,85.


Muihin Englannin peleihin en löydä juurikaan mitään syytä miksi toinen joukkue voittaisi. Tai sitten kertoimet ovat sen verran epäedullisia pelata, etten viitsi niihin kajota.
Poimin joukosta kuitenkin kolme melko mahdollista tasuria, joista jo yhden osuminen kompensoi muut.
Kaksi kun osuu kompensoituvat koko päivän pelit. Ja osuuhan ne!

Portsmouth - Bolton x, 3,10
Stoke - Blackburn x, 3,15
Sunderland - Hull x, 3,10

.................................................................................................................

Nyt tekisi mieli sanoa ruma sana. Hillitsen kuitenkin itseni ja totean, että tämähän on vain peliä. Joskus voittaa ja joskus ei. Tänään ei ollut ainakaan voittopäivä, nimittäin kaikki viisi kohdetta meni väärin että tärähti.

Kaikki veikkaukset jäivät yhden maalin päähän. En tiedä vielä noista Englannin peleistä, mutta Saksan pelissä ainakin Leverkusenilta vietiin selvääkin selvempi rankkari lisäajalla. Sillä olisi todennäköisesti ainakin se peli hoitunut, mutta seli seli. ei selitellä enempää.

Turpiin tuli ja sillä selvä, mutta onneksi saldo pysyi edelleen plussalla.