Tänä viikonloppuna jää pelit vähiin. Ei sillä, etteikö pelattavaa löytyisi, mutta työkiireet ja viikonloppuna reissuun lähtö estävät kohteiden tarkamman tutkimisen. Yksi kohde nyt ainakin pitää pelata, kun se iski silmään jo heti alkuviikosta pelilistaa tarkastellessa. Olkoon se nyt sitten vaikka viikon peli. Ainakin se on viikonlopun ainoa Valioliigapeli.
FA-cuppia olisi tarjolla monta matsia UTV:ltäkin, mutta taitaa jäädä näkemättä. Shit!

Portsmouth - Manchester City 2, 2,30
Portsmouth pääsi vihdoin eroon täydelliseksi flopiksi osoittautuneesta valmentaja Tony Adamsista. Mies taisi tehdä joukkueelle enemmän hallaa kuin hyvää. Tätä kirjoittaessa ei ole vielä tietoa tulevasta valkusta, mutta huhuja on ainakin Englannin ex-maajoukkuevalmentajasta ruotsalaisesta Sven-Göran Erikssonista. Ei varmaan huono valinta, jos huhu osoittautuu todeksi. Eikä varmaan myöskään halpa.
Cityn uudet vahvistukset Graig Bellamy ja Shane Given huolehtivat viime viikonloppuna siitä, että Middlesbrough lähti ilman pistettäkään pois viime viikonloppuna Manchesterista. Boro tappeli kyllä tosissaan pisteistä, mutta Bellamy teki maalin ja Given torjui monta pahaa tilannetta. 1-0 Citylle.
City taisi törsätä Valioliigajoukkueista isoimman puntaläjän siirtomarkkinoilla ja ainakin paperilla joukkue vahvistui jonkin verran. Luulisi sen alkavan näkyä pelissäkin.
Manchester Cityllä on vasta yksi vierasvoitto. Sinänsä jännä homma, sillä viimeaikojen kuntopuntareissa joukkue on yksi kovakuntoisimmista. Portsmouthin kustannuksella olisi hyvä tuplata tuo vieraspelien voittosaldo.
ei mahdotonta. Sanoisinpa, että ehkä jopa todennäköistä.  
Joukkueiden edellinen kohtaaminen syyskuussa päätyi rumiin numeroihin 6 - 0 Citylle. En tiedä meneekö noin rumaksi nyt, mutta kyllähän Manchester City on aika selvä suosikki Adamsista toipuvaa Portsmouthia vastaan. Vierasvoitto.

..................................................................................................................

 Bullshit!!! Sanon minä.

Kello on 23.53 ja pelit on pelattu.
Eipä ollut Manchester Citystä mihinkään. Portsmouth otti ensimmäisen voittonsa sitten marraskuun.
City taisi lähteä matsiin valmiisti asennevammaisena ja manageritta pelannut Portsmouth rokotti heti. City-miehet ajattelivat varmaan, että nyt otetaan helppo voitto alistuneesta Portsmouthista. Vaan eivätpä ottaneetkaan. Ihan oikein niille. Mutta se ei ole oikein, että minultakin meni pitkäveto pieleen tuon takia! ÄRSCH!!!