Wolfsburg - Schalke 1, 2,00

Olisiko väärin väitetty, jos väittäisin, että kauden ylisuorittaja ja alisuorittaja kohtaavat. No olisi kyllä, ainakin Wolfsburgia kohtaan. Se on pelannut loistavan kauden ja mahdollisuudet ovat vielä vaikka mihin.


Viimeiset kymmenen kierrosta Wolfsburg on ollut kuntopuntarin ykkösjoukkue, eikä merkkejä ainakaan huonommasta ole näkyvissä. Kotitappiota ei Wolfsburgilla vielä tältä kaudelta ole ja kotitasapelejäkin on vain yksi. Kertoo hurjasta kotihurmoksesta. Saldo on komea 10-1-0. Vieraissa ei sitten olekaan mennyt ihan yhtä hyvin (2-5-5). Eli jos kärkeen kävisi joukkueen mieli pitäisi myös vieraista tulla pisteitä toiseen tahtiin.
Mutta ei siitä enempää, sillä nyt pelataan Wolfsburgissa. Ja siellä ovat asiat toisin.

Ei Schalkellakaan ihan huonosti ole mennyt, mutta niin vain antoivat kenkää valmentaja Andreas Mullerille. Ongelmat joukkueella ovat olleet nimenomaan pelillisiä ja niihin ex-valmentaja ei löytänyt lääkkeitä. 
Joukkueen tavoitteet ovat huomattavasti korkeammalla kuin tämänhetkisessä kahdeksannessa sijassa. Paineet joukkueella ovat ilmeisen kovat ja menestystä pitäisi saada enemmän.
Saapa nähdä kuinka valmennusvastuun ottanut Fred Rutter toimeen tarttuu. Lähdetäänkö ensi pelissä hakemaan vieraista tasapeliä, vai kuinka? Sekin olisi Schalkelle hyvä tulos.

Minä lähden tästä hakemaan ykköstä. Perusteina lähinnä Wolfsburgin kotisaldo ja Schalken sekava käymistila. Mielestäni kaikki merkit viittaavat Wolfsburgin voittoon.

...................................................................................................................

Hyvä peli taas. Maalejakin tuli ihan komeasti. Ja mikä tärkeintä meikäläiselle: Kotivoitto. 4 - 3.

(34 / 31,00 / -3,00)