Real Madrid - Barcelona 1, 2,30
Nyt lähtee El Clásico sellaisista alkuasetelmista, että ei paremmasta väliä. Barcelona johtaa liigaa, mutta Real on hengittänyt koko kauden niskaan.
Alkukaudesta Real johti kuusi ensimmäistä kierrosta kunnes Barca meni ohi. Real putosi välillä jopa kuudenneksi ja näytti että Barcelona menee menojaan. Kaksi peräkkäistä tappiota helmi-maaliskuun vaihteessa toi kuitenkin Real Madridin taas niskan taakse hönkimään.

Nyt ollaan tilanteessa, jossa tämänpäiväisellä voitolla Real nousisi pisteen päähän Barcelonasta. Loppukautta ajatellen se olisi paras mahdollinen tilanne. Voitolla Barcelona periaatteessa varmistaisi jo mestaruuden, mutta helppoa se ei tule olemaan. Toivotaan, että jännitys säilyisi viimeisille kierroksille asti.

Real Madridin putki on huikea: 18:sta viime pelistä 17 voittoa ja yksi tasapeli.
Ei sen puoleen, huikea on Barcelonan putkikin. Koko kaudella vain kolme tappiota.
Mutta Barcelona on tällä hetkellä kovassa paineessa. Viime viikolla joukkue kohtasi Chelsean Champions-liigassa jaheti ensi viikolla on toinen kohtaaminen. Siinä välissä vielä tämä trilleri, jossa myös taistellaan isoistaasioista. Varmasti Chelsea peli kolkuttaa jo takaraivossa.

Pelaajien lepuuttamiseen ei ole varaa, mutta loukkaantumisia Barcelona pyrkii välttämään viimeiseen saakka. Se saattaa hyvinkin vaikuttaa pelaajien pelaamiseen, tilanteihin menemiseen ja liioitellun varovaiseen peliin. Se voi olla pelaajalle myös tiedostamatonta, mutta se näkyy pelissä.

Barcelona olisi tässä pelissä ehkä tyytyväinen tasuriinkin, mutta Real Madrid ei. Niinpä tässä käy tänään niin, että kotijoukkue jyrää alusta lähtien päälle kuin höyryjyrä. Barcelona alkaa pelata vasta kun/jos joutuu tappioasemaan.Muuten yrittävät ratkaisuja kaukovedoilla ja erikoistilanteista.Jotenkin on sellaine tuntuma, että tänään nähdään upea peli, jossa maaliverkot heiluvat urakalla.

Taitaa jäädäSuomen ja Valko-Venäjän välinen jääkiekkomatsi teksti-tv:n varaan.

......................................................................................................................................

Ei sinne päinkään. Menin halpaan, myönnetään. Barcelona oli rutkasti parempi. Se olisi pitänyt tietää. Real Madrid on kyllä voittanut pitkän putken pelejä, mutta osan niistä aika huonollakin pelillä. 2-6, eipä viitsi enempää selitellä.

( 71 / 75,95 / +4,95 )