Tässä käy nimittäin niin, että mestaruus ratkaistaan viimeisellä kierroksella ottelussa Bayern Munchen ja Stuttgart. Voittaja poistuu mestarina kentältä.
Jos pelaavat tasan mestaruuden vie joko Wolfsburg tai Hertha. Todennäköisesti Wolfsburg. Tai sitten Hertha.
Että jännäksi menee ja sen mukaan on seuraavat veikkauksetkin veikattu.
Todennäköisesti kaikki eivät osu, mutta toivottavasti edes muutama.

Leverkusen - Mönchengladbach 2, 3,30
Leverkusenilla ei enää juurikaan ole panosta peleissään.
Sen sijaan Gladbagh on herennyt taistelemaan sarjapaikastaan. Sille riittää pistekin säilymiseen, mutta hyvä putki alla tuo tänään kolme pojoa.

Dortmund - Bielefeld x, 4,00
Kotonaan tappioton, mutta yhdeksän tasapeliä pelannut Dortmund kohtaa vieraissa kahdeksan tasapeliä pelanneen Arminia Bielefeldin. Tällä kertoimella ehdoton risti.

HSV - Köln 1, 1,20
HSV:llä on vielä hienoinen mahdollisuus nousta mitaleille. Viikko sitten oli mahdollisuudet vielä mestaruuteenkin, mutta menivät sitten häviämään Bremenille ja se meni siinä. Mutta mitalijahdissa joukkue on vieläkin. Jos muut pelaavat sopivasti ristiin voi HSV:n sijoitus olla kauden lopussa jopa toinen.
Kölnillä on panokset vähissä. Saattaa näkyä motivaatiossa, etenkin vieraskentällä.

Hannover - Wolfsburg 1, 4,60
No jopas on ykköskerroin viimeksi lokakuussa kotonaan hävinneelle Hannoverille! Olisi hölmöä jättää koittamatta. Olkoonkin, että wolfsburgilla on enemmän pelissä.

Hertha Berlin - Schalke 04 x, 3,50
Schalken kausi on ollut pettymys. Eikä vähiten heille itselleen. Sijoitus on tällä hetkellä kahdeksas, eikä se siitä enää juuri tule muuttumaan. Resursseja on kuitenkin huomattavasti parempaan.
Hertha on liigan kovimpia kotijoukkueita, eikä helposti taivu tappioon. Sen sijaan risti voisi olla aika hyvä merkki. Sellaista ei Schalkella olekaan sitten helmikuun (11 ottelua). Nyt olisi todennäköisyyden paikka.

Hoffenheim - Bayern Munchen 1, 5,45
Riskiveto. Hoffenheimin kausi on ollut kaksijakoinen. Puoliväliin saakka se oli kauden sensaatio, kunnes joukkueen maalitykki Ibisevic loukkaantui loppukaudeksi. Siitä alkoi jyrkkä alamäki.
Viime aikoina on ollut kuitenkin pieniä merkkejä hieman paremmasta. Kaksi peräkkäistä voittoakin alla. Tämä on Hoffenheimin viimeinen kotiottelu ja se pistää varmasti kaiken peliin kiittääkseen fanejaan voitolla.
Bayern on selvä ennakkosuosikki, mutta pelimies koittaa ylikerrointa.

Stuttgart - Gottbus 1, 1,20
Lähes hävettää pelata tällaisia kertoimia, mutta eipä tässä tapauksessa ole paljon vaihtoehtoja.

Bochum - E. Frankfurt 2, 4,20
Näiden jengien peleissä on tehty paljon maaleja - yleensä heidän omaan verkkoon. Luultavasti paljon maaleja tulee tänäänkin. Silloin tasapelin riskikin pienenee. Bochumin kerroin on liian pieni, joten päädyn kakkoseen.

Werder Bremen - Karlsruher 1, 1,45
Karlsruherin tie vie alempaan divariin. Vain kaksi peräkkäistä voisi sen (ehkä) pelastaa, mutta tuskin näin käy.
Bremen vie kotikentällään lähes kaikilla mittareilla mitattuna huonompaa Karlsruheria miten tahtoo.

Veikkaus hannaa! Sillä ei ole pokkaa pistää tämän illan pitkävedon Bundesliigakohteita sinkuiksi. PRKL!!!
Olen nimittäin odotellut ja hekumoinut näitä viimeisiä kierroksia jo pari viikkoa ja nyt niitä ei pääsekään pelaamaan sinkkuina. ÄRSCH!!!
Pelattavahan nämä kuitenkin on. Niinpä olen pakotettu pelaamaan ne tuplana. Vastoin kaikkia periaatteitani.

Tällaiset niistä nyt sitten tuli:

Leverkusen - Mönchengladbach 2, 3,30
HSV - Köln 1, 1,20
Kerroin 3,96

Dortmund - Bielefeld x, 4,00
HSV - Köln 1, 1,20
Kerroin 4,80

Hannover - Wolfsburg 1, 4,60
Stuttgart - Gottbus 1, 1,20
Kerroin 5,52

Hertha Berlin - Schalke 04 x, 3,50
Stuttgart - Gottbus 1, 1,20
Kerroin 4,20

Hoffenheim - Bayern Munchen 1, 5,45
Werder Bremen - Karlsruher 1, 1,45
Kerroin 7,90

Bochum - E. Frankfurt 2, 4,20
Werder Bremen - Karlsruher 1, 1,45
Kerroin 6,09

........................................................................................................................................

Taas tuli vähän viisastuttua. Ei pitäisi kajota joukkueisiin tai peleihin joilla ei ole enää mitään merkitystä kauden tässä vaiheessa. Tämän sain karsaasti kokea tänään. Esimerkiksi Werder Bremen olisi pitänyt jättää ihan omaan rauhaansa ja pelata pokkana vaan Karlsruheria, joka taistelee elämästään. Se olisi kannattanut kertoimella 4,85.

Niin, ja Kölnikin voitti "vaatimattomalla" kertoimella 9,90. Sama juttu kuin edellisessä pelissä: HSV:llä ei enää juurikaan panosta, mutta Köln taistelee putoamista vastaan.

Onneksi sentään Hertha - Schalke päättyi tasan ja Suttgart voitti Gottbussin. Niillä tuli sentään jotain takaisinpäinkin.