Everton - Aston Villa 2, 3.05
Evertonin manageri David Moyes sanomaa ottelun alla:"FA-cup on tärkeä kilpailu, mutta ei niin tärkeä kuin Valioliiga. Mutta kun olemme näin pitkälle päässeet, niin kyllä tämä katsotaan loppuun saakka".
Niin, miten tuon nyt kukin sitten haluaa tulkita, mutta ainakin se on selvää, että Everton (Moyes) haluaa enemmän liiga- kuin cup-menestystä. Näkyykö se sitten tänään esim. kokoonpanossa jää nähtäväksi. Kannattaa ehkä seurailla tilannetta. Luulisin kuitenkin, että Everton lähtee peliin ihan täysi hönkä päällä.Evertonilta vakiokokoonpanosta poissa ovat ainakin Fellaini ja Jo. Louis Saha ehkä.

Aston Villa on hurjassa vedossa. Tappioita ei ole tullut liigasssa sitten marraskuun alun. Lisäksi vielä cup matsit.
Kolmessatoista tappiottomassa liigamatsissa oma verkkokin on pysynyt puhtaana kahdeksan kertaa. Kertoo vielä maalintekotaidon lisäksi kovasta puolustuksesta.
Poissa kokoonpanosta näillä näkymin vain joukkueen kapteeni Gareth Barry.

Villa on päässyt tähän mennessä FA-cupissa hitusen helpommalla. Se on pudottanut divarijoukkueet Gillinghamin (2-1) ja Doncasterin (0-0 ja 3-1).
Everton on edennyt tähän pisteeseen voittamalla Macclesfieldin (1-0) ja Liverpoolin (1-1 ja 1-0).

Tasainen ja hekumallinen matsi tulossa. Sellaista vankkaa faktaa en kyllä löytänyt/keksinyt, millä jomman kumman voisi varmasti voittajaksi veikata, mutta kertoimista kekkasin syyn pelata Aston Villan voittoa. 3.05 on Villan kunnossa olevalle joukkueelle sen verran hyvä kerroin, vaikka vieraskerroin onkin, että siihen pitää iskeä kiinni.
Kansainvälisillä vedonlyöntimarkkinoillakin Veikkauksen tarjoama kerroin on sieltä paremmasta päästä.

Mielenkiintoinen juttu vielä:
Everton ja Aston Villa ovat kohdanneet liigassa 187 kertaa. Noissa peleissä Aston Villa on voittanut yhden ottelun enemmän. Samoin on Liigacup ja FA-cup otteluissa: Aston Villa on voittanut niissäkin sen saman, eli yhden ottelun enemmän. Mielenkiintoinen tilastotieto.
Mahtaako Everton tasoittaa puntit tänään?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

No eihän se osunut, ei! Everton voitti 3-1, eikä siitä sen enempää.

Palaillaan.