Jonkinlaista pottia olisi tullut alkuviikon peleissä tehtyä, mutta ei sitten kuitenkaan. Veikkaus kun ei uskaltanut pistää Saksan pelejä sinkuiksi, niin jätin ne periaatteideni mukaisesti pelaamatta.
Turha jossitella, mutta sekin vähän niin kuin kuuluu tähän harrastukseen. 
Ei kun eteenpäin...

Suomifutista en ole vielä pelaillut. Se on ollut ihan tietoinen valinta, sillä alkukaudesta faktojen löytäminen/keksiminen on huomattavasti hankalampaa kuin vaikkapa kymmenen kierroksen jälkeen. EtenkinVeikkausliigassa, jossa viime kaudellakin joukkueet pelasivat (tai ainakin siltä se välillä tuntui) miten sattui ilman minkäänlaista logiikkaa lopputuloksesta. Haastavaa.
No, varhaista se on oikeastaan vieläkin veikata näitä, mutta kun nyt aloin mietiskellä näitä aikani kuluksi, niintässä olisi. Perusteetkin löytyy joka pelille, mutta kiire verottaa taas sen verran, etten ehdi niitä tänne kirjata.

HJK - Honka 2, 2,95
Haka - Tampere United 2, 2,85
MYPA - Fc Lahti 1, 2,05
JJK - Rops 1, 2,00

Turun paikallispelin jätän tyystin pelaamatta, koska se voi päättyä ihan miten vaan.

........................................................................................................................................

Siinä se taas nähtiin: Tyhmyydestä sakotetaan. Kaikki väärin. Alunperinkin oli jo selvää, ettei kannattaisi näitä matseja pelata, mutta jääräpäisesti piti vaan ympätä rahat kohteisiin kun siltä tuntui. Kyllä huonosti käy jos koko kesä pitää Suomifutista veikata. Veikkausliiga oli jo viime vuonna sellaista lottoamista, ettei paremmasta väliä. Nyt järki käteen!

Pitäisiköhän alkaa panostaa pesistasureihin. Pienemmät kertoimet ovat liian pieniä. Isommat kertoimet ovat kyllä parhaimmillaan hyviä, mutta tuskin toteutuvat kesän aikana viittä kertaa enempää. 

Onneksi huomenna on Bundesliigaa.
 

Tästä näin nyt ja näin.