Jätetään jääkiekkopelit rauhaan tänään ja pelataan futista.
Urheilukanava +:lta tulee tänään Bundesliigaa. Tulee vielä samaan aikaan kun Suomi pätkii Slovakiaa kuonoon sveitsiläisessä kaukalossa.
Menee taas kanavasurffailuksi, mutta minkäs teet.

Bochum - Hannover96  x, 3,25
Bochum on kolmen pisteen päässä putoamisviivasta, eikä lupauksia paljon paremmasta ole. Viimeisestä kolmesta pelistä joukkue on hävinnyt kaksi, mutta on saanut aikaiseksi kuitenkin viisi maalia.
Kaikki nuo viisi maalia on maalannut sama mies, Stanislav Sestak.
Nyt kuitenkin puhutaan, että Sestak olisi loukkaantunut.Ei välttämättä vakavasti, mutta mies on saanut vapautuksenharjoituksista. Ilmeisesti Sestak pelaa tänään kuitenkin.
Bochumin maalinteko tuntuu olevan puolikuntoisen miehen harteilla.  
Lisäksi ainakin Klimowicz, Fuchs, Ono ja Schröder ovat tänään varmasti poissa.

Hannover on kova kotonaan, mutta kehno kylässä. Vierasvoittotili näyttää pyöreätä nollaa. Tasapelejäkin on vain kaksi neljästätoista. Onkin aika erikoista, että noinkin kovan kotisaldon (8-6-1) omaava joukkue konttaa vieraissa tuolla tavalla. Tänään voisi olla hyvät mahdollisuudet hakea ensimmäistä vierasvoittoa.

Hannoverin loukkaantumistilanne on kuitenkin sen verran mittava, että se ehkä hieman vaikeuttaa tuon vierasvoitonhakemista. Hannoverin loukkaantumislista on vielä pidempi kuin Bochumilla. Poissa ovat Schlaudraff, Cherundolo,Fahrenhorst, Hofmann,Yankov, Ismael, Jensen, Tarnat ja Vinicius. Huh huh!

Luulenkin, että Hannover lähtee tänään sellaisella taktiikalla peliin ettei ainakaan häviä tätä matsia. Tuolla vierassaldolla ja noilla loukkaantumisilla ovat tasuriinkin tyytyväisiä. Siis ristiä peliin.

........................................................................................................................................

Olisi vaan pitänyt luottaa siihen ensivaikutelmaan. Hannover otti ensimmäisen vierasvoittonsa. 0-2.