Pahalainen! Arsenal voitti eilen rankkarimaalilla 1-0. Se meni pieleen, mutta tänään yritetään uudestaan. Tänäänkin on tarjolla maaottelu Englanti - Italia, kun Chelsea ja Juventus kohtaavat.
Juvehan sen voittaa. Eksni?

Chelsea - Juventus 2, 4,15
Vuonna 2004 Chelsean Valioliigan mestariksi luotsannut Claudio Ranieri palaa Stamford Bridgelle. Tällä kertaa vaan vihollisen leivissä. Veikkaan, että vastaanotto on siitä huolimatta miehelle suopea.
Vaikuttaako se sitten peliin, onkin sitten ihan eri juttu. Tuskinpa.

Chelsea on vedonlyöntitoimistojen mukaan selvä suosikki tässä matsissa. Ehkä jopa liian selvä. Chelsean voittokertoimet ovat sitä luokkaa, että meikäläinen ei edes kehtaa pelata sitä.
Juventuksen vieraskerroin sen sijaan on selvä ylikerroin. Siitä huolimatta, että Veikkauksen tarjoama 4,15 on Euroopan toimistoilla sieltä pienimmästä päästä.
Chelsean peli on viime aikoina anemisoitunut. Etenkin sen jälkeen kun Manchester United pyyhälsi ohi sarjataulukossa ja meni samantien menojaan kohti mestaruutta. Anelka on ollut hyvä, mutta Drogba on ollut pettymys.
Saapa nähdä saako Guus Hiddink Drogban kovaan päähän taottua uutta asennetta. Jos ei, niin Drogba pelaa ensi kaudella jossain muualla kuin Chelseassa.
Italian liigan kakkonen pistää Chelsean tänään koville. Se ei tosin ole ollut kovinkaan menestyksekäs Englannin saarella, mutta josko tänään onni kääntyisi.
Ylikertoimen turvin kakkosta kehiin.

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Seuraavana päivänä:

No niin. Drogbahan sen sitten teki. Sen tarvittavan 1-0 maalin, jolla Chelsea vei tuon kamppailun. Niinpä tietysti.